Newsletter-ul Nostru


Informatii

TOATE PRODUSELE SUNT DISPONIBILE PE STOC.TERMENUL DE LIVRARE DEPINDE DE FIRMA DE CURIERAT(INTRE 24 SI 48 ORE). TOATE COMENZILE VOR FI CONFIRMATE TELEFONIC. Produsele se pot comanda folosind modulul de comanda disponibil pe website-ul www.ceas-de-mana.ro. La fiecare produs exista un buton Adauga in Cos pe care il poti folosi pentru a adauga produsele dorite in cosul tau de cumparaturi. Cand vrei sa finalizezi comanda poti apasa butonul Comanda si astfel vei fi directionat spre procesul de finalizare al comenzii, unde poti sa alegi cum sa platesti pentru comanda ta si unde sa ti se livreze produsele comandate.

Livrarea Produselor

Putem trimite produse la orice adresa din Romania. In general timpul necesar pentru o livrare este de 2-3 zile lucratoare.Va rugam sa completati corect formularul cu datele dumneavoastra, in caz contrar comanda neputand fi procesata.

Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la urmatoarele adrese de email sau folosind formularul de contact de mai jos:

office@ceas-de-mana.ro

brotheremanuel@gmail.com

Prezentele Conditii de Livrare se refera exclusiv la website-ul www.ceas-de-mana.ro IMPORTANT : PENTRU A CONFIRMA COMANDA, VETI CONTACTAT DE CATRE UN OPERATOR www.ceas-de-mana.ro IAR COMANDA SE VA ACHITA LA LIVRARE !!!
Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea www.ceas-de-mana.ro


   Nume Complet:
*  Adresa Email:
   Nume Firma:
   Telefon:
   Numar Comanda:
   Numar RMA:
*  Detalii:
*  Verificare Captcha:

Te rugam sa introduci caracterele din imagine in campul de text de mai jos. Prin aceasta metoda ne putem proteja de inscrieri automate facute de virusi roboti.

img